Over Website op Maat .nl

De expertise in ons webbureau is groot, u kunt bij ons werkelijk alle soorten websites laten maken en dat doen we met de modernste technieken. We hebben ervaring met webwinkels, complexe interactieve applicaties, koppelingen met bestaande software en grote portals met gebruikers met verschillende bevoegdheden. Daarnaast hebben we dankzij onze achtergrond in de psychologie veel statistische kennis en kunnen we u goed helpen met gebruikersanalyses. Al onze producten leveren we met een op maat gemaakt CMS, waardoor u alle inhoud, afbeeldingen en documenten eenvoudig zelf kunt beheren zonder enige technische kennis.

Omdat we een klein bureau zijn, zijn onze lijnen kort. Daardoor werken wij effectief en wordt een veel groter deel van uw budget gebruikt voor het daadwerkelijke eindproduct dan bij onze marktgenoten.

De expertise is opgebouwd vanuit jarenlange ervaringen binnen professionele bedrijven zoals SWIS, Hamwells en GGNet FPA De Boog. Bij SWIS is meegewerkt aan projecten van o.a. bol.com en Electronic Partner. Voor Hamwells zijn complexe apps en interfaces gebouwd voor de eerste e-Shower ter wereld. Daarnaast is hard meegewerkt aan een zeer geavanceerde calculator waar realtime feedback over jaarlijkse energie besparingen en terugverdientijden gegeven wordt. Voor FPA De Boog is een automatisering uitgevoerd waardoor patiƫntgegevens op een goed gevalideerde manier gebruikt konden worden voor zowel behandelingen als data-analyse.

Lees verder over hoe wij werken.

Onze klanten

NEVAT
Voor NEVAT bouwen we de gehele motor achter de website opnieuw. Daardoor gaat de website sneller laden en is hij voor de leden en de webmaster straks een stuk vriendelijker in gebruik. Omdat er al veel content op de website staat, gaan we dit allemaal geautomatiseerd overzetten. Hierdoor wordt iedereen maximaal ontzorgt.

Van Haver tot Gort
Voor van Haver tot Gort zijn we hard aan het werk de grote webwinkel volledig te vernieuwen. Omdat het systeem erg verouderd was, bouwen we dit volledig opnieuw. Ook visueel en conceptueel gaat de website compleet veranderen, waardoor de klanten van de webshop beter geholpen gaan worden bij het maken van hun keuzes. Dankzij slimme automatiseringen zal de eigenaar elke maand drie dagen werk besparen met het importeren van de producten. Het CMS gaat slimme extraatjes bevatten waardoor fouten in leveringen makkelijk gecorrigeerd kunnen worden en het maken van overzichten die gebruikt kunnen worden voor de BTW-aangifte.