Hoe wij werken

Wij leveren altijd maatwerk en denken tot in detail met u mee. We beginnen altijd met een telefonische kennismaking. Vervolgens bespreken we uw wensen tot in detail bij u op kantoor. Op basis daarvan maken we een concreet stappenplan en maken we duidelijke afspraken. Uiteindelijk gaan we hard voor u aan de slag!

We starten met een conceptversie van het design van de homepage. Daarnaast geven wij een voorstel van hoe de website ingedeeld kan worden (waar komt welke informatie?). Wellicht heeft u hier zelf al duidelijke ideeën over. U kunt zelf aangeven in welke mate u wilt dat wij met u meedenken. Afhankelijk van het budget kan iedere volgende pagina een uniek design krijgen. Ook kan er een standaard opzet voor meerdere pagina’s worden gemaakt.

De website is eerst te bekijken in een demonstratieomgeving. Na volledige goedkeuring wordt de site online gezet. De inhoud van de site kunt u daarna helemaal zelf beheren in een zeer gebruiksvriendelijk systeem (CMS). Voor vragen staan we altijd voor u klaar.

Lees verder over wat wij bieden.